Alla inlägg under mars 2011

Av Stéphanie Nilsson - 23 mars 2011 23:21

Ligger i min säng och kollade in min kise när han flö upp på min hylla o tog hans godis som jag " trodde " jag gömt. ser så gulligt ut när han försöker få upp locket hah aw :)


       

Av Stéphanie Nilsson - 23 mars 2011 21:09

Gud vad det blåser men det har det gjorde sen 4 tiden ungefär. I eftermiddag har jag hunnit med en massa grej ute i trädgården, både klippt ner en massa buskar och lukat vilket tog 3 timmar innan allt var färdigt! Men jag trivs bland jord :) Gud vad jag längtar efter april då jag kan börja förodla allt som jag ska ha i mitt växthus mm! Imorgon förmiddag ska jag ner till mormor & morfar, hjälpa dom med att fixa till trädgården. Får timpeng! Så där ska jag lägga min halva dag typ, så många timmar som möjligt.. ju mer money får jag :) det gillas! Märke innan att jag har fått två pisseknaggar i ögonen vilket inte är kul efter en lång förkylning! Blää! Hade fyllt ett badkar med vatten innan, då jag trodde det va varmtvatten men visade sig bara vara kallt för varmvattnet är sluut, så jävla typiskt! :( Nu ska jag gå och kolla var min bror tagit vägen sen ska jag krypa ner i min säng för imorgon ska jag ligga och pilla i trädgården :) Godnatt..

Av Stéphanie Nilsson - 23 mars 2011 12:24

Nu sitter jag i Karlshamn och vi har precis fikat på min kladdkaka jag bakade igår som jag hade med mig, den gillades utav många, tur var väl det. Har även passat på att skriva lite recept och skrivit ut dom efter som vår skrivare hemma saknar färgpatroner! Det är bra att det finns chans till att fixa såna saker här :) så nu ska snart köra hem! Först ta något att äta :) Läste tidningen i morse innan jag körde hit och såg att mormor hade namnsdag så ska köra inom utemarknad och blommor i Mjällby o köpa en liten blomma till henne bara för att jag inte glömt bort den! :) som alla andra gånger :P När jag kommer hem ska jag ta med Enzo ut och leka av han för jag vet inte varför han är på topp varje minut och timme, kan det va gräset han får all energi av? haha. Ska plocka undan i trädgården och göra det lite mer vårigt ute för nu är det vår! =D Jag hör fåglar sjunga varje dag + att det kommit upp massor vårblommor, och det är härligt :) Tänkte även ta mig en runda med cyklen ikväll :) Och ikväll är det ju arga snickaren.. det får jag ju inte missa! Hörs senare för nu ska jag köra heeeem!   

Av Stéphanie Nilsson - 22 mars 2011 21:39

Tuesday today! Vilket innebär att det hänt massor idag.. Först va jag och klippte mig & slingade håret, sen körde jag inom apoteket seeen tog jag mig en runda in på schack matt & MQ fast hittade inget som föll mig i smaken, typiskt! Jag som vill ha ett nytt plagg till pappas kalas på lördag jaja.. Körde vidare till utemarknaden i Mjällby o köpte mig en grön växt och en ny kruka blev nöjd efter många minuters velande haha! Körde hem, planterade mammas peénser hon hade köpt, drog igång direkt och städade mitt rum, ja damma damsuga torka golv och så, la även på min matta och bytte gardin så nu är det vårigt och lukta nystädat :) ! Sen drog jag mig ut i blåsten, tog ner ljusslingorna i träden, nätet gick givetvis sönder totalt typiskt.. Sen kom pappa hem och hade köpt lasagne!! Åh vad gott det va, super längesen vi hade det! Då jag precis har gjort 2 kladdkakor nu som står i ugnen som alldeles strax ska ut, en till idag och en till personal strategerna i morgon :)) Det är ju så gott! Ska även fråga lillebror André pajas Nilsson ifall han orkar följa med mig på en cykel runda snart annars gör jag det själv för idag behöver jag motion känner jag :D

Sen ska jag typ hoppa till sängs, tidig morgon tomorrow och long day! Köpte godis till min kise idag så han är verkligen på topp haha! :)

En gammmmmal bild då han bara va bebiiiis!

 

Av Stéphanie Nilsson - 21 mars 2011 23:48

Ikväll blev det först klockan 9 " En unge i minuten " och en timme efter blev det " Big Brother " intressanta tv program! Har tittat runt på olika sidor, har hittat en hel del vårkläder men vet inte ifall jag ska beställa något ännu, kan inte bestämma mig =)

Vill ha något nytt till pappas kalas känner jag.. Har inte handlat nytt på hur länge som helst så känner mig riktigt sugen på att fylla min garderob :)) får se i morn om det blir några money över efter jag varit och fixat håret i Bromölla! Kanske tar en titt efter något nytt plaggggg :) Så nu ska jag strax hoppa i sängs med lilla Enzo.. Ställa klockan imorgon bitti, köra mamma och Andre till skolan för jag ska ju ha bilen till frisören! Och såfort jag får lite mera pengar så ska jag köpa mig en ny cykel så jag kan cykla nu till våren och sommaren, både nyttigt och skönt! Bränna lite dökött liksom ;) haha

Nattinatti !

Av Stéphanie Nilsson - 21 mars 2011 14:09

Idag är det måndag och jag vaknade för en timme sen typ! Min pojkväns säng är den skönaste som finns! Hade jag sovit i min egna säng hade jag vaknat för längesen.. Sover jag för länge blir jag så slöö resten av dagen vilket är tradigt.. När vi kom hem i gårkväll somnade vi nästan direkt, vaknade igen halv 12 pigg! Skulle somna om igen för Calle skulle upp tiiidigt o jobba i dag vilket inte va lätt, tog säkert 2 timmar innan jag kom till ro o kunde somna igen för jag va så pigg! Jobbigt läge! Sitter vid datorn nu och solen skiner ute och här i Hällevik har vi 9 plus grader vilket är skönt :) Imorgon ska jag köra till Klipp & Klös i Bromölla för att fixa till mitt hår, va som sagt 7 månader sen jag både färgade håret och klippte mig.. Så det behövs verkligen! Och det ska bli gott att sitta där o blir pillad i håret, men hur jag ska klippa det vet jag inte än, ingen lugg i alla fall, kör på snelugg tror jag, känns mera som  "jag" :) I morgon ska jag även besöka trädgården, plocka ner ljusslingorna, luka rabatter och kanske till o med plantera något.. kanske kanske :)) Får ju se lite vårigt ut för pappa ska ha 40års kalas på Lördag! :) God mat från Lasses Catering med massa exotiska frukter och potatisgratäng, muuuuuuuums!! Nu ska jag kika in lite olika sidor på nätet och kolla ifall det finns några snygga vååårkläääder! :)


Piip & hej!

Av Stéphanie Nilsson - 21 mars 2011 14:01

Igår va det söndag & Pappa fyllde 40 år! Vi körde av å bowlade i 3 timmar vilket var riktigt kul, dock kom jag själv 2:a med 323 poäng och André vann med 600! Hjärtat kom 3:a, mamma 4:a och födelsebarnet sist haha! Efter bowlingen körde vi till Black And White i Sölvesborg och åt middag! Jag testade denna gången " Black And White planka och den va goood, mycket mat och glass med frukt till efterrätt! Resultatet blev PROPPMÄTT! Nästa gång ska jag också prova Snitzel eller lax som mamma alltid tar, ser så mumsigt ut :) Eftermiddagen / kvällen har varit brabrabra! :) Inte alla söndagar ser ut så.


 

Av Stéphanie Nilsson - 18 mars 2011 13:56

Idag är det fredag och det betyder helg! Jag vaknade idag vid 9 tiden och kände redan då att mina ögon är bättre idag mot var det va i onsdags så bara det gjorde min morgon bättre! Jag orkade ändå inte gå upp vid 9 ändå så jag låg kvar i sängen, kollade på lite tv sen somnade jag om igen skööööönt! Vaknade halv 12 igen då jag gick upp och gav fiskarna mat sen ut till Sally öch gav henne mat och rent vatten sen in igen och började städa och tvätta akvariet vilket var välbehövligt! Och fint blev det också men det brukar väl det bli när man rengör nåt? :P Enzo är sååå förveten på mina fiskar så han hade roligt med dom medand jag tvättade smådelarna hah! Hela golvet var nerstänkt av vatten innan han va klar haha! När jag va färdig med de tog jag mig något att äta och nu sitter jag här och kollar mina dagliga sidor på nätet :) det är ett måååste varje dag jag är hemma! och tur att internet funkar som det ska igen! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för efter 4 när hjääärtat slutar hämtar han mig och jag tillbringar min kväll, natt och dag i morgon i Hällevik! Alltid myyyysmys :))

Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, vi tar dagen som den kommer :)

Hörs på söndag igen! :)

Haha Fleeenzooooo!

    Här skvätter han ner hela mitt golv med tassen, aw! :)

& lilla SALLLYYYYY :))

 

mina fina djur   


Akvaaariet!

 



Presentation


Hej mitt namn är Stéphanie och jag bor med min familj i en villa nära havet i Hörvik. Jag har en pojkvän som är finast i världen! Jag gillar även att hålla på med växter, har en katt & en kanin.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards