Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Stéphanie Nilsson - 22 mars 2011 21:39

Tuesday today! Vilket innebär att det hänt massor idag.. Först va jag och klippte mig & slingade håret, sen körde jag inom apoteket seeen tog jag mig en runda in på schack matt & MQ fast hittade inget som föll mig i smaken, typiskt! Jag som vill ha ett nytt plagg till pappas kalas på lördag jaja.. Körde vidare till utemarknaden i Mjällby o köpte mig en grön växt och en ny kruka blev nöjd efter många minuters velande haha! Körde hem, planterade mammas peénser hon hade köpt, drog igång direkt och städade mitt rum, ja damma damsuga torka golv och så, la även på min matta och bytte gardin så nu är det vårigt och lukta nystädat :) ! Sen drog jag mig ut i blåsten, tog ner ljusslingorna i träden, nätet gick givetvis sönder totalt typiskt.. Sen kom pappa hem och hade köpt lasagne!! Åh vad gott det va, super längesen vi hade det! Då jag precis har gjort 2 kladdkakor nu som står i ugnen som alldeles strax ska ut, en till idag och en till personal strategerna i morgon :)) Det är ju så gott! Ska även fråga lillebror André pajas Nilsson ifall han orkar följa med mig på en cykel runda snart annars gör jag det själv för idag behöver jag motion känner jag :D

Sen ska jag typ hoppa till sängs, tidig morgon tomorrow och long day! Köpte godis till min kise idag så han är verkligen på topp haha! :)

En gammmmmal bild då han bara va bebiiiis!

 

Presentation


Hej mitt namn är Stéphanie och jag bor med min familj i en villa nära havet i Hörvik. Jag har en pojkvän som är finast i världen! Jag gillar även att hålla på med växter, har en katt & en kanin.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards