Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Stéphanie Nilsson - 21 mars 2011 23:48

Ikväll blev det först klockan 9 " En unge i minuten " och en timme efter blev det " Big Brother " intressanta tv program! Har tittat runt på olika sidor, har hittat en hel del vårkläder men vet inte ifall jag ska beställa något ännu, kan inte bestämma mig =)

Vill ha något nytt till pappas kalas känner jag.. Har inte handlat nytt på hur länge som helst så känner mig riktigt sugen på att fylla min garderob :)) får se i morn om det blir några money över efter jag varit och fixat håret i Bromölla! Kanske tar en titt efter något nytt plaggggg :) Så nu ska jag strax hoppa i sängs med lilla Enzo.. Ställa klockan imorgon bitti, köra mamma och Andre till skolan för jag ska ju ha bilen till frisören! Och såfort jag får lite mera pengar så ska jag köpa mig en ny cykel så jag kan cykla nu till våren och sommaren, både nyttigt och skönt! Bränna lite dökött liksom ;) haha

Nattinatti !

Av Stéphanie Nilsson - 21 mars 2011 14:09

Idag är det måndag och jag vaknade för en timme sen typ! Min pojkväns säng är den skönaste som finns! Hade jag sovit i min egna säng hade jag vaknat för längesen.. Sover jag för länge blir jag så slöö resten av dagen vilket är tradigt.. När vi kom hem i gårkväll somnade vi nästan direkt, vaknade igen halv 12 pigg! Skulle somna om igen för Calle skulle upp tiiidigt o jobba i dag vilket inte va lätt, tog säkert 2 timmar innan jag kom till ro o kunde somna igen för jag va så pigg! Jobbigt läge! Sitter vid datorn nu och solen skiner ute och här i Hällevik har vi 9 plus grader vilket är skönt :) Imorgon ska jag köra till Klipp & Klös i Bromölla för att fixa till mitt hår, va som sagt 7 månader sen jag både färgade håret och klippte mig.. Så det behövs verkligen! Och det ska bli gott att sitta där o blir pillad i håret, men hur jag ska klippa det vet jag inte än, ingen lugg i alla fall, kör på snelugg tror jag, känns mera som  "jag" :) I morgon ska jag även besöka trädgården, plocka ner ljusslingorna, luka rabatter och kanske till o med plantera något.. kanske kanske :)) Får ju se lite vårigt ut för pappa ska ha 40års kalas på Lördag! :) God mat från Lasses Catering med massa exotiska frukter och potatisgratäng, muuuuuuuums!! Nu ska jag kika in lite olika sidor på nätet och kolla ifall det finns några snygga vååårkläääder! :)


Piip & hej!

Av Stéphanie Nilsson - 21 mars 2011 14:01

Igår va det söndag & Pappa fyllde 40 år! Vi körde av å bowlade i 3 timmar vilket var riktigt kul, dock kom jag själv 2:a med 323 poäng och André vann med 600! Hjärtat kom 3:a, mamma 4:a och födelsebarnet sist haha! Efter bowlingen körde vi till Black And White i Sölvesborg och åt middag! Jag testade denna gången " Black And White planka och den va goood, mycket mat och glass med frukt till efterrätt! Resultatet blev PROPPMÄTT! Nästa gång ska jag också prova Snitzel eller lax som mamma alltid tar, ser så mumsigt ut :) Eftermiddagen / kvällen har varit brabrabra! :) Inte alla söndagar ser ut så.


 

Presentation


Hej mitt namn är Stéphanie och jag bor med min familj i en villa nära havet i Hörvik. Jag har en pojkvän som är finast i världen! Jag gillar även att hålla på med växter, har en katt & en kanin.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards