Alla inlägg under juni 2011

Av Stéphanie Nilsson - 15 juni 2011 23:43

Idag är det den 15 juni & det betyder att jag och calle har varit tillsammans nu i 1år & 10 månader redan, fasiken vad tiden går fort, nu när jag börjat jobba vet jag inte vilken dag det är ibland, helt förvirrande. Dagen för mig började 10.00 då jag gick upp ur sängen, stressande av att Emma hade ringt å jag inte kunde ringa upp därav klev jag upp! Gick ner till mormor å morfar, åt frukost pratade sen körde vi in till Sölvesborg, banken och Arbetsförmedlingen där jag bara skulle lämna en lapp. Vidare till XL-Bygg, och sist in på Extra, handlade mat som vi ska ha på Hanö som jag ska ta ut i morgon, jobb hela helgen å två dagar stannar morfar med mig, slipper sova själv. Går bättre å bättre men gillar inte det ändå, kylskåpet har väckt mig några gånger. skumma ljud. Nu ikväll vid 7 tiden hämtade hjärtat mig, vi körde å köpte jordgubbar som jag ska ha med mig till Hanö! Vidare hem till calle där jag va en stund, mamma hämtade mig närmare 22.30, kom hem för en timme sen nu, hunnit packa inför Hanö, tvättat kläder som ska hängas upp, mycket som ska med, i morgon åker jag med morfar ner till Nogersund med hans färdtjänst, tar båten ut 11.00, kommer hem på söndag igen. Så snart ska jag lägga mig, upp om 8 timmar då jag ska baka en jordgubbstårta till Andrés skolavslutning, en jordgubbstårta med vit choklad och annat gott som jag inte kan äta! :) jag gillar att baka, det är roooligt! Nu ska jag hänga upp min tvätt som förhoppningsvis torkar tills jag ska lägga ner det i väskan :) Nu säger jag godnatt, slänger upp en bild på tåårtan imorgon när den är färdig! :))


 

Av Stéphanie Nilsson - 15 juni 2011 00:33

Gooooodiiiing!


 

Av Stéphanie Nilsson - 15 juni 2011 00:23

Körde mamma till skolan imorse, kom hem la jag mig å sov några timmar till, halv ett stod jag på besiktningen. Kom hem åt en sallad duschade, doppade jordgubbar i choklad, smakade en vilket va väldigt gott, men jordgubbar utan något på är något av det godaste som finns, iallafall i bärväg! :) Vid 18.00 tiden cyklade jag ner till hjärtat som jag varit med nu ikväll :) cyklade hem kl 23.00 igen, va hemma lite efter 23.30, de va mycket kallt, nu sitter jag här, kollar lite kläder på nelly, massa fint ju! Ska snart hoppa i sängs för några timmars sömn, ingen speciell tid jag ska upp i morgon, skönt. Min sista lediga dag är i morgon sen är det jobb igen.. sååå i morgon blir det städning på rummet, vattning och flasktvätt, lia bra att ha allt färdigt när det är dags att göra jordgubbssaft :) hörs i morgon igen, natttti! :)

   

Av Stéphanie Nilsson - 13 juni 2011 23:31

Som jag har skrivit tidigare i mina inlägg finns det inte så mycket tid till att blogga nu när jag har jobb men gör så mycket jag kan! Jobbade torsdag till söndag förra veckan, nu är det måndag och jag är ledig tills onsdag, jobb torsdag å helgen igen, skönt med lite ledig tid, blir ju så sena kvällar och tidiga mornar men det är bra, klirr i kassan och erfarenhet, upplärd på plats, både restaurang och butiks jobb! :) så igår körde jag till mitt hjärta, som jag saknat honom i helgen, jag ville med följa med till srf men satt fast på hanö så det gick ju inte.. när man inte träffats på ett par dagar är det ju så sjukt mys att lägga sig tillsammans i sängen mmm :)))

jag älskar min c.rubensson  

Jag vaknade först när han körde till jobbet, gick upp låste efter honom somnade som en gris igen, vaknade sen vid halv 11 tiden då jag gick upp direkt. Suttit i solen litegrann och så idag tills baby kom hem igen. Nu ikväll serverades bruna bönor med fläsk å lingongrova till, det va ju sååååååå gott!! sådan mat ska jag köpa med mig till hanöö, lättlagat å bra när man kommer hem sent på kvällen! :) mamma hämtade mig redan vid 9 tiden ikväll, calle va trött å ville sova tidigt. Jag hann prata med mormor å morfar innan de gick hemåt, inte ofta jag är hemma längre.. är jag inte på hanö är jag hos mitt hjärta typ! :) I morgon ska jag köra å besiktiga våran bil, köpa lite saker och plantera lite åt mormor. Önskar att jag kunnat använda min mobil som alla andra just nu men nejdå, förstår inte hur man kan ha kastat fyra st räkningar från telesnor... väntan är lååååång! Så nu blir det sängdags ihop med enzo som ligger som en padda på wellpaprullen haha! godnatt.

  kick

Av Stéphanie Nilsson - 8 juni 2011 18:25

Precis dushat nu, maten är nere å jumpsuiten är på & jag ska strax köra hem till min pojkvän för myyspys! :) När jag kommer hem igen blir det godnatt direkt för i morgon tar jag båten redan halv 9 för 7 timmars jobb, seen tar jag båten hem igen där hjärtat hämtar mig! :) Så slipper jag sova ute på hanö själv i huset vilket jag inte gillar! Jobbar hela helgen sen och resten av veckan kanske? vet inte ännu, men det hade varit skönt med lite ledighet också ska jag be å få säg! Dagarna går fort när man jobbar men lika fort när man är ledig, det är synd. Idag har det varit så förbaskat varmt och kvavt hela dagen efter att dimman försvann, kanske blir åska inatt, hoppas verkligen inte, jag hatar åskaaa! Har både varit å köpt gurkplantor idag, äntligen fick jag tag i två plantor å de har jag satt ner i jorden med i mitt växthus, gött! Nej nu ska jag minsann köra till hjärtat! Hörs kanske i morgon när jag kommer hem från hanööööö. Hejsvejs!!

 





    

Av Stéphanie Nilsson - 8 juni 2011 13:16

Gick upp för några timmar sen, sitter framför datorn nu å tjixar lite ;) snaaaaaaart köra iväg & köpa lite jordubbar, blev så förbaskat sugen på att! :) bär är ju bara så gott och man kan äta hur mycket som helst utan att det märks, haha! Vilket är bra! Idag är det inte lika fint väder som igår, dimmigt å fuktigt idag! Resten av dagen blir det städning, köpa nya firrar med, en stackare kvar.. Ikväll kör jag till mitt hjärta! :) Hörs soon!

Av Stéphanie Nilsson - 7 juni 2011 23:07

I lördags började jag jobba halv 10 på morgonen, hjärtat kom ut till mig till söndagen, han klippte gräset och fixade, han kom ner å tog en öl hos mig, seeen fixade han maten, potatis i ugnen med rosmarin, han grillade både flintastek och god kyckling som han själv marinerat med rosmarin å nåt annat, jag slutade 21.30 så när jag kom upp i huset va maten klar, bara jag som fixade salladen å såsen resten hade mig duktiga pojkvän gjort! :) Efter vi ätit rullade vi ner till espudden med gräsklipparen, hjärtat kom med idén att vi kunde basta bara vi så det gjorde vi, så underbart härligt å mysigt hade vi det. Vi rullade upp i huset på gräsklipparen igen vid halv 1 på natten, la oss i sängen & somnade direkt. Dagen efter som alltså va den 5 Juni skulle jag jobba igen, kärleken låg kvar i sängen å sov medans jag fick traska upp å ner till restaurangen. Slutade 16.00, André hämtade oss på hanö. Det va Andrés födelsedag i söndags, så när vi kom hem hann jag precis duscha, köra hem baby som skulle göra vid sig innan dom körde till oss igen, klockan 18.00 va det kalas, maten bestod av laxxx med potatis, romsås och massa gott till! jag gillar verkligen lax, till kaffet blev det en stor pärontårta från koppasträdet, mums! och god dricka till de :) kom inte i sängs sen på natten förrens halv 2, jag som skulle ut till hanö å jobba dagen efter på nationaldagen! Det va segt, trött som in i bomben va jag. När jag slutat och kom hem till Hörvik efter alla om å men, bad jag mamma köra ner mig till hjärtat, jag sov hos honom från igår till idag, massa myyyys!! :)))  Idag tisdag vaknade jag i kärlekens säng utvilad 12.30 därefter drog jag på bikinin å la mig ute på plattorn för solning!! Låg där tills calle kom hem, märks att jag redan fått lite färg, brändes när jag duschade innan. Sola i morgon med, sen är det jobb på torsdag till söndag igen så inget srf för min del... lite tråkigt, hade varit kul att komma upp där någon dag iallafall.. Bra att jag fått ett jobb men lite ledighet skulle inte vara fel, tidiga mornar och sena kvällar varje dag i stort sett. Nu sitter jag med min sparkdräkt på, suuuuuperhäärlig!! :) Ska snart sova, tyckte att det va på tiden att uppdatera här medans det finns tid :) Goodnatt, hörs i morgon igen!


 

Av Stéphanie Nilsson - 2 juni 2011 00:35

Var iväg med mormor en runda idag, vi körde till Bromölla möbelaffär för att hämta lite stolar som hon beställt, tog en runda inom markislagret å köpte dynor och lite smått å gott! Bilen gick sen vidare till sölvekulla där mormor hittade massor med blommor som jag nu planterat och så, vilket jag gjorde innan idag. Vid halv 5 tiden kom hjärtat å hämtade mig, vi tog oss en runda mot Karlshamn, fixade de vi skulle! :) På väg hem ringde Ulf, fixade lite saker på extra som ska ut till Hanö i morgon. Kom hem till baby igen så åt vi å mös bara, han bjöd mig på två captain morgan groggar, hur gott som helst! Har inte druckit nåt med alkohol i sen jag började jobba så det va goott! Mamma hämtade mig ikväll vid hav elva tiden, så nu jag hjälpt mormor slänga massvis med kartonger på miljöstationen, hunnit duscha & ätit jordgubbar med varm mjölk! mums :)

Snaaart ska jag hoppa i sängs, om 7 timmar ringer väckarklockan, då det är dags att gå upp. 10.00 går båten och 10.30 börjar jag jobba i morgon igen, då jag inte kommer hem till Hörvik förens på söndag, tradigt att det ska bli jätte varmt och sol å fint väder när jag bara är inne hela dagarna... suck! Hade hoppats på regn och blåst sen när jag e ledig kan det få vara hur fint väder som helst men icke sa nicke, såklart att det är tvärtom.. Så hörs igen på söndag antagligen om jag hinner vill säg... Har inte all tid i världen nu med att blogga, ingen dator på Hanö, ingen Enzo & mest av allt som jag saknar de fyra dagarna är ju callerubensson! <3 jag får spela yatzy med mig själv och lossas att jag har kul mitt face å ja! haha nej nu springer klockan iväg.. den är snart 01.00 och jag känner mig trött nu. Så godnatt bloggplatsen hörs om fyyra dagar! :)

  pip

Presentation


Hej mitt namn är Stéphanie och jag bor med min familj i en villa nära havet i Hörvik. Jag har en pojkvän som är finast i världen! Jag gillar även att hålla på med växter, har en katt & en kanin.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards