Alla inlägg den 19 april 2011

Av Stéphanie Nilsson - 19 april 2011 22:05

Vaknade halv 11 idag, jag och mamma körde till Extra å handlade massa mat till mormor och morfar! När vi kom hem tog jag mig en frukost fralla sen hem bytte om, körde in till Sölvesborg till Karin & Wiljam :) Vi fikade och pratade i stort sett hela dagen. Jag körde till Preem, lämnade ett paket och tankade lite bensin till morfar, körde bort till extra, passade på att köpa godisägg och lite påskgodis till Enzo med hihi! När jag kom hem hade mamma gjort fiskgratäng och det va riktigt gott, blev proppmätt!! Skulle gå ner till mormor för att hämta lite grönsaker men Enzo ville åka cykel så tog den ner och han satt bakom i barnsadlen hahaha! Nu har jag fixat färdigt min mat som jag ska ha med mig till Karlshamn imorgon och så blir köttfärssås med spagetti sen en grönsallad men tomat, isbergssallad, fetaost och rödlök! + en fruktsallad med apelsin & äpple! Gottttt!, så nu har jag precis duschat och ligger nerbäddad i sängen, kollar på big brother, när de är slut ska jag sova! Imorgon ska jag upp halv 8 sen köra mot Karlshamn! Sen längtar jag till torsdag då mina pengar kommer, wiiie! :D Imorgon ska jag göra en storstädning sen plocka ner lite påsk saker för det är ju trots allt skärtorsdagen om två dagar! :)) Godnight :)

Av Stéphanie Nilsson - 19 april 2011 01:29

Förkylningen blir bara värre, smygandes protesvärk är här med stora steg, ont i örorna, täppt i näsan, tar nässpray som rinner ner i halsen, gillas inte! :( varför lyssnade jag inte på hjärtat som sa åt mig att ta på en tröja :( dumma plando! Så nu intar jag sovet med en panodil så jag hoppas att jag får lite sömn! Kan inte andas genom munnen bara, det är jobbigt.... ååååååh!!! natttttttt

Presentation


Hej mitt namn är Stéphanie och jag bor med min familj i en villa nära havet i Hörvik. Jag har en pojkvän som är finast i världen! Jag gillar även att hålla på med växter, har en katt & en kanin.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards